Вход
+38 044 290 94 76
05лютого
Відеозвіт ходу будівництва житлового комплексу Great у січні 2021

У житловому комплексі Great, який зводиться в Дарницькому районі Києва компаніями IB Alliance та РІЕЛ, триває активне будівництво.



В перших трьох будинках добігає кінця кладка зовнішніх цегляних та внутрішніх стін і перегородок, вона виконана на 97%. Монтаж металопластикових вікон у другому та третьому будинках завершений на 55%, у першому – на 45%. 

Фасад третього будинку облаштований вже на понад 60%, другого – майже на 40%. У всіх трьох будинках добігають кінця покрівельні роботи, виконано більшу частину монтажу ліфтів, змонтовано половину інженерних систем, активно триває влаштування стяжки підлог. 

У четвертому будинку закінчено зведення монолітного каркасу, наполовину готові зовнішні та внутрішні стіни. У п’ятому будинку монолітно-каркасні роботи виконані на 95%, монтаж сходових маршів – на 80%, стіни готові приблизно на 40%. 

У шостому моноліт завершений більш ніж наполовину, монтаж сходових маршів – на 50%, кладка стін – на 40%. У дев’ятому будинку житлового комплексу розпочато зведення монолітного каркасу. 

ЖК Great – це спільний проект забудовників IB Alliance та РІЕЛ, який передбачає будівництво багатофункціонального комплексу комфорт-класу з 13 будинків, об’єднаних власною розвиненою інфраструктурою. Для мешканців запланований великий парк з ландшафтним дизайном, зонами відпочинку і прогулянковими алеями, велодоріжки, дитячі та спортивні майданчики. Запроектований двоповерховий торговельно-офісний комплекс та торговельно-сервісні об’єкти на перших поверхах. Передбачений власний дитсадок, початкова школа, міні-стадіон зі спортивною зоною, триповерховий офісний центр із окремим паркінгом. Для автовласників також запланований наземний і великий підземний паркінг із зарядками для електромобілів.

Виразною особливістю житлового комплексу Great є місце його розташування на першій лінії лівого берега Дніпра. Відстань до води складає 90 метрів, завдяки чому з панорамних вікон квартир завжди відкриватиметься дивовижний краєвид, який ніколи не закриють інші новобудови. Поряд розташована зручна транспортна розв’язка, а ті, кому власної інфраструктури «міста в місті» буде замало, зможуть лише за 3 хвилини дістатися на авто ТРЦ River Mall.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлового комплексу ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram – за посиланням. 

 

ЖК Great відрізняє унікальне поєднання
переваг міського та заміського життя
плюс надсучасна організація життєвого
простору в квартирах
Зворотній зв’язок
Надіслати
Завантаження зараз почнеться
Скачайте презентацію про комплекс
Вкажіть свої контакти та одразу отримайте презентацію в форматі PDF
Скачати
ЖК Great відрізняє унікальне поєднання
переваг міського та заміського життя
плюс надсучасна організація життєвого
простору в квартирах
Підписатися на новини
Підписатися